F.A.Q


Wat zijn de contactgegevens van Cowtastisch?

Vestigingsadres: van Brakelstraat 36C, 3814RL Amersfoort

0653309122
info@cowtastisch.nl

Kvk: 64410528

Hoe kan ik betalen?

Je kan betalen met iDeal, Paypal of met bancontant. 

Welke verzendopties zijn er?

Bestellingen via de webshop kunnen momenteel alleen verzonden worden met een standaard verzendmethode. Bestellingen voor adressen in Nederland worden verzonden met PostNL.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij verzending via de brievenbus naar een adres in Nederland wordt er 3,50 euro in rekening gebracht. Voor pakketpost tot 10 kg naar een adres in Nederland rekenen wij 6,99 euro. Boven het totaal bedrag aan aankopen van 75 euro is verzenden in Nederland gratis.

Wat is de levertijd voor verzendingen binnen Nederland?

Bestellingen via de webshop worden zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 2 werkdagen verwerkt en aangeboden aan PostNL. Hierna gelden de levertijden van PostNL. Cowtastisch is niet aansprakelijk voor vertragingen van een zending. Zijn er 5 werkdagen verstreken na de orderbevestiging en heb je het product nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik ontbinden?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden.

De ontbindingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het ontbindingsrecht uit te oefenen, moet jij ons Cowtastisch, van Brakelstraat 36c, 3814RL Amersfoort, 06-53309122, info@cowtastisch via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post, of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing om de overeenkomst te ontbinden. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor ontbinding, maar bent hiertoe niet verplicht. 

Om de ontbindingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het ontbindingsrecht te verzenden voordat de ontbindingstermijn is verstreken.

Wat zijn de gevolgen van ontbinden

Als je de overeenkomst ontbindt, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jou keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jou beslissing de overeenkomst te ontbinden, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zul je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet lager dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te ontbinden aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. 

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

Wanneer je een klacht hebt over de producten, de verzendwijze of iets anders, stuur dan een bericht naar info@cowtastisch.nl. Cowtastisch stuurt je binnen 14 dagen een bericht terug. Voor verdere informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.